Sunday, January 03, 2010

its not to late...

its not to late nak wish  
HAPPY NEW YEAR 2010 ...!!!

*semangat mesti ader..!!
*azam baru diperlukan..
*beginning of new life & new chepter...
*more money,more love,more friends...

Monday, December 28, 2009

kalau...

*kalau laa duit boleh jatuh dari langit...

*kalau laa masa boleh diputarkan semula...

*kalau laa aku boleh amek SPM balik...

*kalau laa aku dapat kawen dengan anak raja.... ;p

*kalau laa aku dapat mengelilingi dunia.....

*kalau laa aku dapat buat sesuatu yang boleh dibanggakan....

*ape jadi kalau aku tidak dilahirkan?? berbezakah dunia...??

moral of the story: bersyukurlaa dgn ape yang kita miliki sekarang ini...

Sunday, December 27, 2009

bile kebosanan sudah meruap-ruap....

Nama saya "INTAN IZATI BAHAROM"
saya beumur 21tahun 6bulan 21hari bile blog nie ditulis
masih muda menawan dan ader sape2 tertawan dengan saya???
owh, semua melarikan diri melihat saya
saya monster berbulu lebat
muke dipenuhi dengan noda2 jerawat
badan ku yang besar bak big foot (wujudkah benda itu?)
itu hanya gambaran di fikiran saya

owh,saya bukan seorang seekor monster yang akan menggigit
saya hanya manusia biase yang suke menggigit kuku
(patut kuku kau huduh pun intan)
p/s: kepada sesiapa yang membaca blog ini, jangan mintak tgk kuku aku plak lps ini...

saya sudah 7 bulan berada dirumah tanpa berbuat ape2
selain menghabiskan beras dirumah,
saya menghabiskan letrik dirumah kerana kerap membuka strymix,laptop dan ekon
melayari alam maya
berhubungan dengan kawan2
yang sedang menyambung pengajian
tapi saya masih terkapai-kapai
mencari arah panduan hidup
(kenape aku berkata sedemikian???)

namun, saya masih mengharap secebis sinar harapan
untuk membuat sesuatu yang memberi erti dalam hidup
and now, after 7 month i've been through..
i'll make it.. which is continuing my DEGREE...
-end-

kenape aku malam nie???? *still wondering*....



p/s: abah, nak duit!!!! duit dah habis..... hee~


Wednesday, December 23, 2009

aku bukan seorang penulis blog yang handal....

Entry kali nie aku tulis pn sebab aku rase tangan aku menggatal nak tekan2 keyboard..
untuk pengetahuan semua,huruf  "Z" kt keyboard aku dh pn tercabot setelah 5 bulan menggunakan laptop dell studio 15' nih....
ganasnyer lemah gemalai nyer kau intan... =D

ok, cerita laen pulak... hmm, aku nak cite ape ehh?? mcm xdek cite jer nak merepek kt blog sendirik nih.....
jap2. nak pikir *__*

haa, mak masak kari ayam kampung (yang daging die keras tu) hari nie....(bosan)

ok2, aku ader cite menarik....
hari nie aku g buat madical check up utk nak masuk uitm...
aku kn kencing dalam bekas tutup kuning... geli dowh!!
tekanan darah aku normal
aku SIHAT laa keseluruhannyer...
aku tau, cite aku bosan.....

lagi nak cite ape lagi ehh...??

laptop aku dimasuki virus... mmg saya penternak virus yang berjaya....
sebab aku "terdownload" virus tu...
my fault.... huhu~
pasnie kne la reformat laptop nie balik...

ok, aku dah tak tau nak cite ape....
maaf jika saya seorang yang bosan...
*___*

Friday, December 18, 2009

kunokah aku???

ok, tgk pd tajuk entry kali nie jer dah boleh buat semua orang tercengang... (ye ker???)
aku dok di zaman batu...
hehe...
ok, sbb ape aku cakap mcm tu...
sebab bayak gile movie keluar kt cinema tapiyer aku x g tgk pn lagik....
antara cerite yang aku maseh x tengok sampi sekarang ialah
> harry potter and half blood prince (i noe its lame already)
>cloudy with a change of meatball
>pisau cukur
>up
>2012
>new moon pn aku x tgk lagik...

aku tinggal dalam hutan atas gunung kinabalu..  FULLSTOP!!

There was an error in this gadget